Zhugiq: Shqiptarët pushtojnë Butelin, po ndryshohet karta etnike e Maqedonisë (VIDEO)

Biseda me titull Zhugiq kundër shqiptarëve dhe me foto nga aktorja dhe kyetarja e komitetit qendror të grave të VMRO-së, Jelena Zhugiq është publikuar në youtube.

Audio xhirimi i dërguar tek A1on dhe mediat tjera është publikuar në kanalin e youtubes sot.

Në atë dëgjohet zëri ku Zhugiq flet për zgjedhjet lokale se si shqiptarët do të pushtojnë Butelin dhe do të ndryshohet karta etnike e Maqedonisë, si federalizim dhe kampe të emigrantëve. Për shkak tëë saj, sipas audio materialit, duhet të fitohet në zgjedhje lokale sepse në të kundërtën nuk do të fitojnë as 10 deputet në zgjedhjet e ardhëshmë parlamentare.

Related Posts

About The Author