Zbuloni legjendat që do të përfshihen në UFC 3 !

Një nga gjërat më të bukura të lojërave elektronike është se mund të përfshish fantazinë me jetën reale. Në edicionin e tretë të lojës, do të jeni në gjendje të luani me disa prej emrave më të mëdhenj të së shkuarës dhe t’i riktheni në të tashmen.

Kemi parë artistë të arteve marciale mikse të përfshihen edhe herët e tjera në lojë. Mike Tyson, Bruce Lee, Bas Rutten, Joe Rogan dhe Kazushi Sakuraba të gjithë ishin në EA UFC 2. Edhe edicioni i ri i lojës do të ketë disa legjenda për t’u zgjedhur.

Shikoni listën më poshtë për ikonat e MMA që do të jenë gati për t’u përdorur.

Bruce Lee (135-lbs, 145-lbs, 155-lbs, 170-lbs)

Goditje: 92
Mundje: 84
Qëndrueshmëri: 89
Fuqi: 89

Urjah Faber (135-lbs, 145-lbs,155-lbs)

Goditje: 87
Mundje: 85
Qëndrueshmëri: 86
Fuqi: 88

BJ Penn (145-lbs, 155-lbs, 170-lbs)

Goditje: 85
Mundje: 87
Qëndrueshmëri: 84
Fuqi: 84

Royce Gracie (170-lbs, 185-lbs)

Goditje: 84
Mundje: 92
Qëndrueshmëri: 89
Fuqi: 89

Dan Henderson (185-lbs, 205-lbs)

Goditje: 88
Mundje: 85
Qëndrueshmëri: 88
Fuqi: 89

Forrest Griffin (205-lbs)

Goditje: 86
Mundje: 87
Qëndrueshmëri: 90
Fuqi: 86

Quinton “Rampage” Jackson (205-lbs)

Goditje: 89
Mundje: 89
Qëndrueshmëri: 86
Fuqi: 89

Chuck Liddell (205-lbs)

Goditje: 89
Mundje: 86
Qëndrueshmëri: 89
Fuqi: 87

Mark Coleman (Peshë e rëndë)

Goditje: 86
Mundje: 91
Qëndrueshmëri: 89
Fuqi: 88

Minotauro Nogueira (peshë e rëndë)

Goditje: 85
Mundje: 90
Qëndrueshmëri: 89
Fuqi: 89

Ronda Rousey (135-lbs)

Goditje: 84
Mundje: 94
Qëndrueshmëri: 88
Fuqi: 87

Related Posts

About The Author

Add Comment