VIDEO/ Vajza vë të dashurin në provë, ja çfarë bën ai pasi i afrohet modelja seksi

Një vajzë kërkoi të vinte në provë të dashurin e saj dhe për këtë përdori agjentët e “To catch a cheater”.

Ajo zgjodhi një vajzë joshëse, të veshur me bikini që ti afrohj të dashurit të saj. Terrell është djali, të cilit i afrohet Sophia dhe të fillojnë bisedën.

Ideja për ti bërë këtë rreng erdhi nga shoku i ngushtë i vajzës, që i thoshte se partneri nuk është ashtu sic shtiret.

Gjithcka u finalizua kur Sophia i kërkoi ta lyente me krem dielli dhe më pas e pyeti nëse ka të dashur. “Jo,” – ishte përgjigja e prerë e Terell që e ftoi të pinte alkool në shtëpinë e tij.

Pas këtij momenti, vajza doli jashtë dhe shpërtheu në të qara pa e parë fundin.

Related Posts

About The Author

Add Comment