Sot Komisioni shqyrton lejimin e dasmave me më shumë persona në restorante

Shkup, 17 – Zhurnal – Komisioni për sëmundje infektive sot do të shqyrtojë këresat e sektorit të hotelierisë.

Oda e Pavarur e Hotelierëve kërkon që të mos kufizohet orari I tyre I punës ndërsa paralelisht të lejohet muzika e gjallë, më shumë persona në një tavolinë, si dhe lejimi I dasmave me më shumë persona por me protokole të caktuara.

Ministri I Shëndetësisë Filip[e është I mendimit se ndonëse nuk ka përkeqësim të gjendjes epidemiologjike, masat që janë në fuqi të mbesin të tilla të paktën edhe për një jave.

Related Posts

About The Author