SHOFERJA E PARË SHQIPTARE QË VOZIT NJË AUTOBUS (VIDEO)

Një zonjë nga Ferizaj, sipas gjitha gjasave është e vetmja grua në Kosovë që vozitë një autobus disa metërsh.

Hava Muhaxheri, tregon si e nisi këtë zanat dhe si e priten bashkëqytetarët e saj vendimin e saj për tu bërë vozitëse autobusi, njofton “Klan Kosova”.

Ajo ka theksuar se ideja për të vozitur autobus i kishte lindur kur kishte shkuar në Itali.

Hava ka inkurajuar të gjitha gratë që të provojnë të vozitin autobusin, pasi nuk është punë e vështirë.

Related Posts

About The Author

Add Comment