Sedat Peker thotë se ka qenë mysafir në shtëpinë e Kryeministrit të Maqedonisë (Video)

Afera me pasaportat dhe identet të rrejshëm për shumë kriminel të nivelit botrorë të kërkuar më fletarrste ndërkombtare që u zbulua në Maqedonisë e Veriut po merr zhvillime të reja.

Në një video material që po qarkullon në rrjetet sociale është shfaqur njëri nga bosët e grupit nga 214, kryemafioz turk, Sedat Peker gjithsej sa kishin marrë pasaporta të Maqedonisë së Veriut, Sedat Peker deklaron së njihet personalisht me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, për të cilin thotë se ka qenë i pritur edhe si mysafir në shtëpinë e tij.

Related Posts

About The Author