Rikthehen në skenë KeepMan sjell bashkpunimin e radhës me Dadon

Dardan Bela me nofken (DADO)nga Shkupi,i cili pasi ka bërë një pushim të gjatë nga muzika rikthehet sërish dhe më i fortë se kurrë me një bashkpunim internacional me reperin KeepMan i cili po ashtu ka preardhje nga Shkupi.

2Artistët kanë zgjedhur të vijnë në duet për të risjellë një frymë të rë HIP-HOPIT të Shkupit.Të dy artistët e kanë lamruar ket bashkpunim i cili nesër pritet të lansohet kënga e tyre ne kanalin e youtubes.
A po rrikthehet Hip-Hopi në Shkup mbesim ta ndëgjojmë këngën nesër.

Related Posts

About The Author