Pozicioni i seksit që më së paku u pëlqen dy gjinive !

Pavarësisht sa mendjehapur mund të mendoni se jeni në shtrat, ekspertët thonë se ekziston një pozicion të cilin nuk ndiheni komod kur e provoni.

Anketimi i ri nga farmacia ‘Superdrug’ ka zbuluar se 87 për qind e njerëzve thonë se lidhjet e tyre janë mesatarisht aventureske seksualisht, ndonëse janë disa gjëra të cilat nuk iu pëlqejnë gjatë seksit.

Anketimi, i cili ka pyetur 1,000 meshkuj dhe femra në lidhje për preferencat e tyre seksuale, ka zbuluar se njerëzit janë në përgjithësi të hapur për të provuar pozicione të reja të seksit me partnerin.

Sidoqoftë, një përqindje e madhe e tyre kanë thënë se janë paksa të stresuar për të provuar lodra seksi, seks të dhunshëm dhe seks në vende publike.

Për fund, sipas të anketuarve, pozicioni më së paku tërheqës i seksit për dy gjinitë ka qenë pozicioni “69” duke qëndruar në këmbë.

“Përderisa pozita 69 gjatë qëndrimit në këmbë mund të duket stimuluese seksualisht në teori, në praktikë është tejet e vështirë dhe jo komode”, thotë raporti.

Related Posts

About The Author

Add Comment