Nuk do ta besoni çfarë ha vajza e Gjyste Vulajt dhe ka linja bombastike

Bëmë nënë të të ngjajë…Ngjashmëria marramendëse që kanë dyshja mes vete është bërë një temë shumë e komentuar ku çdo ditë përmes imazheve të ndryshme po vërtetohet shumë e më shumë.Rosana ka linja bombastike, ashtu siç edhe këngëtarja të cilën e duan shumë shqiptarë sidomos ata që janë larg atdheut të tyre.

Por, duket se dietat dhe pjatat e varfra nuk kanë vend në tryezën e saj, e këtë e vërteton edhe vet fotografia me plot patatina.

Dhe, vërtetë të hash e të mos shëndoshesh, ky po që është fat i madh për një femër.

Related Posts

About The Author

Add Comment