Mos e përdorni telefonin kur hani, iu shëndosh më shumë

Mospërqendrimi gjatë ngrënies luan një rol të rëndësishëm në oreksin tonë.

Duke qenë se shohim një film apo dërgojmë sms me telefon gjatë ngrënies nuk përqendrohemi te ajo që bëjmë dhe truri jonë nuk e regjistron këtë fakt

Kjo bën që pas drekës apo darkës të hamë sërish diçka të lehtë dhe kjo ndikon në shtimin e peshës.

Për eksperiment u morën 39 persona me shëndet normal dhe rezultati ishte bindës.

Related Posts

About The Author

Add Comment