Me biçikletë në Shkup!

Dita ditës Qyteti i Shkupit po e merr pamjen e vërtetë me krijimin e shtigjeve të reja për biçikleta, pasi që çdo cep i saj, si trotuaret dhe hapësirat tjera ishin të bllokuar nga parkimi ilegal i makinave, por edhe infrastruktura jo e zhvilluar.

Qytetarët e Shkupit kohët e fundit në masë të madhe po ngasin biçikleta, përshkak të komunikacionit të rënduar nga veturat por edhe ndotjes së ajrit.

Shkupi meriton mirë e më mirë ❤

Related Posts

About The Author