‘Iku dhe u largua’/ Zbulohet shkaku mes ndarjes së Bora zemanit dhe Donaldit

Marrédhénia e Bora Zemanit dhe Donald Veshajt ka qenë një nga më të përfolurat në mediat rozë.

Lídhja e tyre, më pas ndarja, ribashkimi dhe pranimi i dashurisë publikisht, i ka vendosur ata gjithmonë në qendër të vëmendjes.

Megjithëse ne mendonim se çdo gjë mes tyre po shkonte më së miri, duket se Bora dhe Donaldi po kalojnë një krízë në marrédhénie.

Kjo gjë është refléktuar edhe në rrjetet e tyre sociale, që shërbejnë gjithmonë si sinjal i parë dhe kryesor për raportet në çift.

Bora dhe Donaldi nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në Instagram dhe kanë fshírë fotografitë që kishin bashkë.

Related Posts

About The Author