Hakohet faqja e grupit muzikor serb, vendoset fotografia e UÇK-së dhe Adem Jasharit

Një grup hakerësh nga Kosova kanë hakuar mbrëmë faqen e bendit të njohur muzikor serb, Medino Bend.

Për disa minuta, në ballinën e faqes së Medino Bend ka qenë logoja e UÇK-së dhe Adem Jasharit.

Pasi kishin marrë në dorë faqen serbe, hakerët shqiptarë kishin lënë ehde një mesazh ku thuhej se Kosova duhet ta njohë Kosovën si shtet.

Related Posts

About The Author