Gjashtë vjeçari, gjeni i aviacionit (VIDEO)

 

 

Gjashtë vjeçari Adam Mohammad Amer gjithnjë ka qenë i apasionuar pas aviacionit dhe avionëve. Madje ëndrra e tij është të jetë kapiteni i A380 Airbus.

Ndaj edhe stafi i Etihad Airways, në një udhëtim nga Maroku në Abu Dabi i dha mundësinë e jetës djaloshit duke e ftuar në kabinë për të drejtuar këtë trajektore.

Ata u shprehën që janë të mrekulluar nga aftësitë e Adam në këtë fushë dhe e konsiderojnë gjeni!

Ndiqni videon më poshtë:

Related Posts

About The Author

Add Comment