Cozman puthje pasionante me Big Mamën!! (FOTO)

Cozman pasi u nda nga Tuna, si duket më nuk arriti që të dashurohet me ndonjë femër, të paktën femra të njohura, se për ato që janë të pa njohura mund ta ketë dashuruar ndonjë “tinëzisht”,

Eh, Tuna duket se ia la këmbën e keqe Cozit! Por, kthehemi në kohën kur dyshja ishin akoma çift. Madje Tuna të dashurin e saj e shoqëronte edhe me pjesën tjetër të shoqërisë së saj, apo edhe me koleget shqiptare të Maqedonisë.

E këtu hyn edhe Big Mama, ajo në një foto shuhet mes vëllezërve Abdullahu, e që të dy shihen duke e puthur atë me shumë pasion! Të kenë pasur vetëm shoqëri apo diçka më shumë? Kjo akoma nuk dihet!

Por, në foto vërtet duken shumë “të dashuruar” Cozman dhe vëllai i tij me Bigun!

Related Posts

About The Author

Add Comment