Berberët në rrugët e Kamboxhia (FOTO)

Një fotograf, kohët e fundit udhëtoi në Kamboxhia, ku dhjetë ditë i kaloi në kryeqytetin Phnom Peng, transmeton Klan Kosova.

Kamboxhia është një vend i varfër me një të kaluar shumë të vështirë.

Ka shumë njerëz që jetojnë në rrugë, por ajo që i ra në sy fotografit, ishin dyqanet e berberëve kudo në qytet. E mira e kësaj është se, berberët mund t’i lënë gjërat e tyre aty dhe askush nuk vjedhë asgjë, edhe pse njerëzit janë aq të varfër.

Related Posts

About The Author

Add Comment