​Kështu japonezët pastrojnë borën 30 metra të lartë (Foto/Video)

Sipërmarrësit japonezë nuk lejojnë “që gjërat e vogla” siç janë 30 metra lartësi e borës, t’i pengojë në punën normale.

Mali Tateyama është rreth 3.000 metra i lartë. Mijëra njerëz çdo vit paguajnë një shumë të madhe parash dhe orë udhëtimi vetëm për të parë tunelet e borës Tateyama.Rrethi malor Hida në Japoninë qendrore regjistron deri në 38 metra bora në vit, ndërsa punëtorët japonezë me teknologjinë e tyre largojnë borën nga rrugët për t’iu lejuar turistëve vizitat në këtë pjesë të vendit.

Related Posts

About The Author

Add Comment