Одложена најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок ф-80 мм на ул.Ристо Шишков
бб , поради технички причини се ОДЛОЖУВА за 24.04.2019 (среда).

Related Posts

About The Author