Најава за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 26.10.2018 година поради уличен дефект ф-100мм на
ул.2 бр.267 с.Студеничани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од
с.Студеничани. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до
завршување.

Related Posts

About The Author