Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 29.04.2019г. поради дефект од страна на ЕВН ,
пумпената станица Водно ке остене без струја ,можно е да има прекин на
водоснабдување во н.Водно, детска клиника Козле, висока зона Пржино до улица
Мариовска , се до остранување на дефектот од страна на ЕВН.

Related Posts

About The Author