Најава за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 24.04.2019 поради изведување на водоводен приклучок
ф-80 мм, на ул.Манчу Матак 4,нас.Хром,прекинато водоснабдување ќе имаат
корисниците на истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:00 часот
до завршување.

Related Posts

About The Author