Најава за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 22.04.2019 поради уличен дефект ф-100мм на Жан
Жорес/Беровска, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбата
Хиподром. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:30 часот до завршување.

Related Posts

About The Author