Најава за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 19.04.2019 поради уличен дефект ф-80мм на
ул.Малешевска 36 (Драчево), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од
следните улици: Малешевска, Таки Даскалот, Славка Динкова, Антон Димитров и
Маркова Река. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување.

Related Posts

About The Author