Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,

 

Ве известуваме дека дефектот   на Капиштец  -пред Француска амбасада е саниран водоснабдувањето е нормализирано на.31.07.2018г.  во 13:10часот.

Related Posts

About The Author