Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека дефектот на ул. Ѓуро Ѓуновиќ бб е саниран водоснабдувањето
е нормализирано на.26.09.2018г. во 12:40 часот.

Related Posts

About The Author