Известување за прекин во водоснабдувањето

Почитувани,

 

Ве известуваме дека поради уличениот  дефект од Ф-80мм на ул.Ѓуро Ѓоновиќ бб во населбата Маџар Маало, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбата Маџар Маало од 12:30 часот до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author