Известување за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 02.05.2019 (четврток), поради реконструкција и пуштање на
водоводна мрежа во должина од 1123 метри на ф-400мм на улиците Радушка и Вера
Циривири Трена во населбата Ѓ.Петров ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од
Крсте Раковски, Атанас Иљоски, Вера Циривири Трена , Македонска преродба , Шидска
,Јосиф Даскалов , Никола Вукмировиќ, Црногорска, Ѓурчин Кокале, Крушевска, дел од
Борис Сарафов, Радушка, Ангел Винички. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08.30 часот.

Related Posts

About The Author