Известување за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 02.05.2019 (четврток), поради реконструкција на водоводна
мрежа ф-400мм на улиците Радушка и Вера Циривири Трена во населбата Ѓ.Петров
,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Крсте Раковски, Атанас Иљоски, Вера
Циривири Трена , Македонска преродба , Шидска ,Јосиф Даскалов , Никола Вукмировиќ,
Црногорска, Ѓурчин Кокале, Крушевска, дел од Борис Сарафов, Радушка, Ангел Винички.
Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот.

Related Posts

About The Author