Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 27.04.2019г. поради уличен дефект ф80мм на ул.4 бб с.
Батинци, прекинато водоснабдување од 08:30 часот ќе имаат корисниците од
с.Батинци до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author