Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 25.04.2019.поради изведување на приклучок од Ф-80мм
на ул.Васил Ѓоргов 10, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од
Васил Ѓоргов, Козара и Бел Камен од 09:00часот до санирање на дефектот.
Поради уличен дефект Ф-80 и на ул.Тодор Александров 3 во населба Водно,
прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Тодор Александров
од 09:00часот до санирање на дефектот

Related Posts

About The Author