Известување за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 23.04.2019 (вторник), поради изведување на водоводен
приклучок ф-80мм на ул.Ристо Шишков бб, прекинато водоснабдување ќе имаат
корисниците од Ј.Х.Џинот, Благоја Страчков, 8 март, Ристо Шишков и објектите во близина
на Градски стадион . Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот.

Related Posts

About The Author