Известување за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 20.04.2019 (сабота), поради реконструкција на водоводна мрежа
ф-200мм на ул.1 бб с.Усје, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Усје.
Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот.

Related Posts

About The Author