Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме на ден 19.04.2019г. поради дефект на шибер Ф-150мм. на улицата
Палмиро Тољати бб пред пункт на ЈП Водовод и канализација прекинато
водоснабдување ке имаат корисниците од улиците: Палмиро Тољати и дел од
Маџари од 10:00 часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author