Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме на ден 19.04.2019г. поради уличен дефект Ф-300мм. на ул.Бутелска
бб пред пупената станица прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од
улицата Босна и Херцеговина од 09:30 часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author