Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека поради електричен зафат од страна на EVN во Визбегово на
ден 05.04.2019г.,без струја ќе остане резервоарот во Визбегово, и можно е
корисниците од Визбегово да останат без вода до завршување на дефектот од
страна на EVN.

Related Posts

About The Author