Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 25.01.2019г.на Бул.Јане Сандански бб. позади Мајчин
Дом, поради реконструкција на водоводна мрежа ф150мм и Ф100м.м. со прекинато
водоснабдување ќе бидат следнаите корисниците од Бул.Јане Сандански од бр.7;9
и11; Бул. Асном од бр.4 до бр.20 и ул. Васко Карангеловски од бр.23;25 и 27
од 09:00ч. до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author