Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 05.09.2018г, поради дефект на шибер ф-150мм на
ул.Востаничка раскрсница со ул.Баница, прекинато водоснабдување ќе имаат
корисниците од улица Баница и дел од ул.Востаничка од 10:00ч до завршување.

Related Posts

About The Author