Известување за нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок од ф-80 мм на Манчу Матак 4
е завршено. Водоснабдувањето е нормализирано на 24.04.2019 во 14:45 часот.

Related Posts

About The Author