Известување за нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок од ф-100мм на Качанички пат
бб е завршено. Водоснабдувањето е нормализирано на 22.04.2019 во 13:30 часот.

Related Posts

About The Author