Известување за нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека уличниот дефект од ф-100мм на Жан Жорес/Беровска е саниран.
Водоснабдувањето е нормализирано на 22.04.2019 во 13:00 часот.

Related Posts

About The Author