Известување за нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 20.04.2019г. дефектот на ул.Бутелска бб (пред П.С-Бутел е
саниран, водоснабдувањето е нормализирано во 19:30 часот.

Related Posts

About The Author