Известување за нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека најавата од 19.04.2019г.дефектот на улица 1 бб Усје е
саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 20.04.2019г. во 17:00 часот.

Related Posts

About The Author