Modelët zhvishen lakuriq në emër të artit, pikturohen dhe pozojnë në mes të turmave (FOTO)

Flisni për të sfiduar kushtet! Një grup modelësh u zhveshën plotësisht dhe pikturuan trupat e tyre të zhveshur dhe pastaj bënë paradë rreth Times Square të shtunën pasdite.

Veprimtaria u quajt “Paint Paint Polar” dhe u organizua nga një grup i quajtur Artet e Lidhjes Njerëzore.

Pasi u pikturuan, 25 modelë u futën në një shesh të heshtur dhe me shi në Times Square ku ata pozuan për fotografi me njëri-tjetrin dhe turistë të tjerë.

 

Related Posts

About The Author

Add Comment