Sot Kampioni Shqiptarë Nuri Seferi Feston 20 vjetorin e themelimit të klubit të tij Box Club Burgdorf .

20 vjet më parë me 7 janar të vitit 1999 u hap klubi i parë i boksit profesionist në Zvicer nga Boksieri yn i mir’njohure Nuri Seferi.

këtë palestërë Nuriu e hapi me trajnerin e tij Sandor Konya ku nga kjo palestër dolen shumë talenta dhe kampiona.

Gjatë karierës Nuriu si Profesionist në Boks ka zhvilluarë rreth 50 ndeshje dhe është shpallurë 3 here kampionë Europe në Federatën më të fuqishme botërore WBO.

Related Posts

About The Author