Shtabin e Blerim Rekës e viziton kandidatja e VMRO-së Siljanovska Pendarovski mungon a po kryhet marveshja per rrethin e dyt

Në një komunikim për mediat, shtabi zgjedhor i kandidatit për president Blerim Reka bënë të ditur se sot këtë shtab e ka vizituar kandidatja e VMRO-së Siljanovska, informon portali “tetova1”.

“Ne finishin e garës presidenciale shtabi REKA sot filloj iniciativën për ti ftuar dy kundër kandidatët në kafe në shtabin tonë.

Sot shtabin REKA e vizitoi kandidatja e VMRO-DPMNE.
Shpresojmë që këtyre ditëve do të na vizitojë edhe kandidati i LSDM Stevo Pendarovski.

E tërë kjo për të dëshmuar se deri në fund do të udhëheqim fushatë të drejtë dhe fer”, thuhet në publikimin e faqes së Blerim Rekës në facebook.

Related Posts

About The Author