Nokauti më qesharak në botë (VIDEO)

Pas 6 muajsh në ring sërish është ngjitur Bob Sapp dhe ai u rrëzua që në raundin e parë. Ai këtë luftë e zhvilloi në Izmir të Turqisë, ndërsa për kundërshtar kishte kik-boksierin vendas Selcuk Ustabasi. Që nga fillimi i luftës dukej se Sapp, vetëm po kërkonte mundësinë e rrëzimit të tij. Ai këtë e shfrytëzoi vetëm pas një goditje jo të fortë të luftëtarit vendasi. Ai u rrëzua dhe nuk u ngrit në këmbë deri në momentin kur trajnerët e tij nuk dorëzuan luftën. Ishte kjo humbja e 19-të, për Sapp por e dyta me radhë. Amerikani 44-vjeçar për në dhomat e veshjes shkoi me një koncert fishkëllimash.

Related Posts

About The Author

Add Comment