Njërit i thehet hunda, tjetrit nofulla në duelin e çmendur për titull bote në WBO (Video)

Dueli midis boksierëve Oscar Valdez (brekët e kuqe, dorëzat e kuqe) dhe Scott Quigg (brekët e bardha, dorëzat e bardha) për titull bote në versionin WBO në kategorinë pendël (deri në 57kg) fillimisht mund të mos zhvillohej fare meqë britaniku Quigg në matje zyrtare kishte pasur disa kilogarmë mbi peshë dhe ka qenë në pikëypyetje të madhe nëse për një ditë mund të “lëshohet” në peshën e lejuar.

Sidoqoftë, promotorët e boksierëve u pajtuan vetëm idsa orë para fillimit të meç it që ai të zhvillohej dhe tay fillua problemet tjera.

Related Posts

About The Author