Kjo është Presidentja më seksi në botë (FOTO)

Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitarović, nuk është shumë e njohur në sferën ndërkombëtare, por është padyshim një ndër lideret me seksi në botë.

Ajo udhëheq që nga viti 2015, dhe është gjithashtu presidentja më e re e Kroacisë.

Kolida ka aftësinë të turbullojë të gjithë liderët e botës, pasi në çdo takim diplomatik ka aftësinë të kthejë mijëra sy.

49-vjeçarja është martuar dhe ka dy fëmijë të quajtur Katarina dhe Luka, por vazhdon të ruajë linja të përsosura

Kitaroviç është një shembull i përsosur i bukurisë dhe inteligjencës.

Related Posts

About The Author

Add Comment