Kimit i del konkurentja më e fortë për të pasmet ( FOTO +16 )

Nëse keni menduar se është Kim Kardashian femra me të pasmet më të mëdha gaboheni.
Vajza e cila po ‘çmend’ rrjetin është modelija që reklamon të brendshmet dhe që është njëra ndër më të ndjekurat, Sheniz Halil.

Por pavarësisht se i është bërë konkurente e fortë ka qenë Kim ajo e cila i ka rekomanduar burrit të saj që të jetë në kopërtinën e albumit të tij ‘The Life Of Pablo.

Related Posts

About The Author