KANITA SJELLË “They said” !

Kanita ka lansuar këngën e saj me të re me titullin “They said”. Ajo vazhdon të të jetë e orientuar në tregun botëror mbas suksesit të këngës “Don’t let me go”.

Kënga e re e saj është e postuar në kanalin e youtubes se Cat music dhe e licensurar nga 314records e Greqisë. S’na mbetet ti urojmë suksese dhe ta suportojm vajzën nga Shkupi që tani synon tregun botëror.

 

Related Posts

About The Author